Grote beursopbouw voor farmaceutisch bedrijf ALK

Een beursstand die gezien wordt. Dat heeft Pack & Parcel gerealiseerd voor farmaceutisch bedrijf ALK. Samen met ALK is een stand ontwikkeld voor de NVVA beurs in Breukelen. De beursstand onderscheidt zich door levensgrote en haarscherpe afbeeldingen.

Ontwerp en realisatie

Naast de vormgeving heeft Pack & Parcel de op- en afbouw verzorgd van in totaal drie beurzen. Tijdens deze beurzen staat allergologie centraal. Patty van der Meulen, Pack & Parcel, is trots op het eindresultaat. “De levensgrote afbeelding van de wespenkop springt uit tussen de verschillende stands. Het resultaat is ongelofelijk!”

Van beursstand tot brochure

Door de nauwe samenwerking is Pack & Parcel ruim op de hoogte van de wensen van ALK. Vanuit deze kennis ontwerpt en realiseert Pack & Parcel volledige beursstands en brochuremateriaal.

Marktleider in allergie immunotherapie

ALK is een op research gebaseerd farmaceutisch bedrijf en marktleider op het gebied van allergie immunotherapie. Het bedrijf zet zich wereldwijd in om de levenskwaliteit van allergiepatiënten te verbeteren.

Een eigen opvallende beursstand?

Pack & Parcel is uw partner in ontwerp, realisatie, op- en afbouw van uw beursstand. Wij ondersteunen u in het complete pakket. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.