Je gaat het maken in de bouw!

Webwinkel verzorgd door Pack & Parcel

Er is veel behoefte aan (jonge) vakmensen in de bouw. Jongeren kiezen echter steeds minder voor een opleiding in de bouw en infra. Daarom startte brancheorganisatie Bouwend Nederland samen met opleidingsbedrijven, scholen en regionale initiatieven de campagne “Je gaat het maken in de bouw”.

Advies en beheer

Onderdeel van de campagne is een website met webwinkel. Pack & Parcel adviseerde Bouwend Nederland over de aangeboden producten voor de doelgroep en beheert de webwinkel.

Samenwerking Bouwend Nederland

Patty van der Meulen: “We werken al vele jaren samen met Bouwend Nederland, onder meer voor de jaarlijkse Dag van de Bouw. Wij kennen de doelgroep goed en wisten daardoor proactief te adviseren welke type producten in de webwinkel moesten.”

Van online bestelling tot verzending

De aangeboden producten zijn eenvoudig te bestellen door bouwondernemingen en scholen. Pack & Parcel personaliseert de producten vervolgens en verzorgt de verzending.

Meer weten over wat Pack & Parcel voor uw organisatie kan betekenen?

Of het nu gaat om het opzetten en beheren van webwinkels, het personaliseren van producten of om opslag en verzending? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.