Pack & Parcel draagt bij aan bescherming cultuurmonumenten

Een eer om aan te werken. Dat is het project Heemschut van de gelijknamige erfgoedvereniging waar Pack & Parcel bij betrokken is. Al een aantal jaren is Pack & Parcel de verbindende schakel in de uitgave van het magazine van Erfgoedvereniging Heemschut.

Nauwe betrokkenheid  

Vanaf de start van het magazine voert Pack & Parcel het bladmanagement uit. Patty van der Meulen is nauw betrokken bij de vereniging. “In Nederland hebben we de mooiste culturele gebouwen en steden. Gebouwen die verhalen vertellen over de geschiedenis van onze cultuur. Het is een eer om betrokken te zijn bij de vereniging en bij te dragen aan het behoud en bewustwording van onze rijke historie.”

Vergadering tot verspreiding

Van deelname aan redactievergaderingen tot de verspreiding van het blad. Pack & Parcel zorgt dat Heemschutse leden viermaal per jaar een uniek magazine op de deurmat krijgen. Ieder nummer geeft een verrassende kijk op bijzondere monumenten en hun gebruikers, actuele onderwerpen over de Nederlandse monumentenzorg en artikelen over gerestaureerde en herbestemde monumenten.

Meer dan 100 jaar inzet voor cultureel erfgoed

Erfgoedvereniging Heemschut bestaat sinds 1911 en zet zich al meer dan 100 jaar in voor het behoud van cultureel erfgoed. Dit werk wordt gedaan met een team van vrijwilligers, een onafhankelijke Heemschut-commissie en het landelijke bureau.

Wilt u een magazine uitgeven en zoekt u een partner die de realisatie uit handen neemt? Pack & Parcel regelt het voor u; van vormgeving tot verspreiding. Neem gerust contact op, wij helpen u graag.