Persoonlijke post voor jonge spaarders Utrecht

Jonge spaarders bewustmaken van het nut van sparen. Dat is het doel voor Rabobank Utrecht tijdens de jaarlijkse landelijke Rabo Spaarweek. Reclame- en marketingsupport bureau Pack & Parcel ontwikkelde een aansprekende ansichtkaarten actie die gepersonaliseerd naar de toekomstige klanten wordt verstuurd. Het campagne concept slaat aan: diverse Rabobank-vestigingen nemen het concept over.

Van 14 tot en met 21 oktober is het de landelijke Rabo Spaarweek. Voorafgaand aan de feestelijke spaarweek bij Rabobank Utrecht ontvangen kinderen en tieners in de regio Utrecht een persoonlijk geadresseerde ansichtkaart Er zijn twee versies: kinderen tot en met 9 jaar krijgen een uitnodiging voor het openen van een spaarrekening, waarbij zij een cadeautje ontvangen. Tieners tot en met 13 jaar kunnen langskomen voor het openen van een betaalrekening en krijgen het PinPin gadget pakket.

“Om de doelgroep zo direct mogelijk te bereiken, hebben we ervoor gekozen de ansichtkaarten op naam aan huis te laten bezorgen,” vertelt Patty van der Meulen, eigenaar Pack & Parcel, trots. “Het concept is een groot succes! Meerdere Rabobank-vestigingen hebben ons benaderd om het concept over te nemen.” En dat kan: iedere vestiging is vrij om gebruik te maken van deze leuke ansichtkaarten.

De ansichtkaarten zijn beschikbaar voor alle Rabobank-vestigingen. Interesse in het concept? Neem contact op met Pack & Parcel over de mogelijkheden.